Search
Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

fit+fun daily dentas 200g

fit+fun daily dentas 200g

429 Ft

További termékek a Webshopon


LoadingBevásárlólistára
A kiválasztott méretben, vagy színben nem létezik a termék.
Kérjük válasszon másik variációt!

Termékazonosító

Érdeklődés esetén hivatkozzon az alábbi kódra:

000000000001009444

Kiegészítő eledel kifejlett kutyák számára.

Összetétel: gabona, növényi eredetű melléktermékek (0,4% inulin), hús és állati eredetű melléktermékek, növényi fehérjekivonatok, ásványi anyagok, olajok és zsírok (0,1% Omega-3-olaj por). Analitikai összetevők: fehérje 17%, zsírtartalom 2,5%, nyersrost 2%, nyershamu 5%, nedvesség 18%. Tápértékkel rendelkező adalékanyagok/kg: D3-vitamin 200 NE, E-vitamin 15mg, biotin 20µg. Technológiai adalékanyagok: tartósítószerek.

Etetési javaslat: az egyes étkezések között. Az eledel mennyisége szükség szerint csökkenthető. Mindig bocsásson rendelkezésre friss ivóvizet.

Az akció az akciós időszakon belül, a készlet erejéig tart. Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Termékajánló

Értesüljön elsőként akcióinkról!

Regisztráljon a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok