Search
Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

fit+fun duplarúd rágcsálóknak, zöldséges 112g

fit+fun duplarúd rágcsálóknak, zöldséges 112g

449 Ft

Megnézem a Webshopon!


LoadingBevásárlólistára

Íz

A kiválasztott méretben, vagy színben nem létezik a termék.
Kérjük válasszon másik variációt!

Termékazonosító

Érdeklődés esetén hivatkozzon az alábbi kódra:

000000000001005095

Sticks duplarúd zöldségekkel - kiegészítő eledel rágcsálóknak és törpenyúlnak. Adjon mindig bőségesen inni az állatának. Kérjük ügyeljen a a termék biztonságos felfüggesztésére. Hűvös száraz helyen tartandó. Csak takarmányozási célra.

Összetevők: gabonafélék, magvak, zöldségek (3%), diófélék, méz, olajok és zsírok.

Beltartalmi értékek: nyersfehérje 11,3%, nyers olajok és zsírok 5,3%, nyersrost 3,4%, nyershamu 2,2%, nedvességtartalom 12%. Adalékok/ kg: A- vitamin 4.000 NE, C- vitamin (mint L(+) aszkorbinsav) 9,0 mg, D3- vitamin 421 NE, E- vitamin 4,5 mg.

Az akció az akciós időszakon belül, a készlet erejéig tart. Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Termékajánló

Értesüljön elsőként akcióinkról!

Regisztráljon a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok