Search
Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

fit+fun kutyakonzerv – báránnyal 1240g

fit+fun kutyakonzerv – báránnyal 1240g

399 Ft

Megnézem a Webshopon!


LoadingBevásárlólistára

Íz

A kiválasztott méretben, vagy színben nem létezik a termék.
Kérjük válasszon másik variációt!

Termékazonosító

Érdeklődés esetén hivatkozzon az alábbi kódra:

000000001002883002

Teljes értékű eledel kifejlett kutyák számára.

Összetétel: hús és állati eredetű melléktermékek (4% bárányból), gabona, ásványi anyagok, cukrok, növényi eredetű melléktermékek.

Analitikai összetevők: fehérje 6,5%, zsírtartalom 4,5%, nyershamu 2,5%, nyersrost 0,5%, nedvesség 79%. Adalékanyagok: Tápértékkel rendelkező adalékanyagok (kg): A-vitamin 2000NE, D3-vitamin 200 NE, jód (kálium-jolid) 0,2mg, kobalt (bázikus kobalt-karbonát, monohidrát) 0,02mg, réz (réz-szulfát, pentahidrát) 1,6mg, mangán (mangán(II)-oxid) 0,8mg, cink (cink-szulfát, monohidrát) 18mg. Hűvös és száraz helyen tárolandó. Felnyitás után hűtőszekrényben tárolandó. Az eledel etetésnél szoba hőmérsékletű legyen.

Az akció az akciós időszakon belül, a készlet erejéig tart. Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Termékajánló

Értesüljön elsőként akcióinkról!

Regisztráljon a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok