Search
Generic filters
Exact matches only

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

fit+fun Sticks cicáknak pulyka+bárány 50g

fit+fun Sticks cicáknak pulyka+bárány 50g

529 Ft
LoadingBevásárlólistára

Íz

A kiválasztott méretben, vagy színben nem létezik a termék.
Kérjük válasszon másik variációt!

Termékazonosító

Érdeklődés esetén hivatkozzon az alábbi kódra:

000000001002666004

Kiegészítő eledel macskák számára – hozzáadott színezékek nélkül

Összetevők: hús és állati melléktermékek (ebből legalább 6% pulykahús, és legalább 6% bárányhús), ásványi sók, cukor.

Beltartalmi értékek: nyersfehérje 31%, nyers olajok és zsírok 22%, nyershamu 9%, nyersrost 2%, nedvességtartalom 27%. Adalékok: Antioxidánsokkal és tartósító anyaggal (EU-adalékanyagok).

Etetési javaslat: fő étkezések között. Igény szerint csökkentse az eleség mennyiségét. Mindig biztosítson friss ivóvizet macskája számára. Hűvös és száraz helyen tárolandó.

Az akció az akciós időszakon belül, a készlet erejéig tart. Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Termékajánló

Értesüljön elsőként akcióinkról!

Regisztráljon a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok