Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

fit+fun tasakos cicaeledel 44x100g

fit+fun tasakos cicaeledel 44x100g

3 699 Ft
LoadingBevásárlólistára
A kiválasztott méretben, vagy színben nem létezik a termék.
Kérjük válasszon másik variációt!

Termékazonosító

Érdeklődés esetén hivatkozzon az alábbi kódra:

000000001002793001

11x100g: Libahússal és májjal. Teljesértékű eledel kifejlett macskáknak - színezékek és tartósítőszerek nélkül. Összetétel: hús és állati eredetű melléktermékek (5% libahús, 5% máj), gabona, ásványi anyagok, cukrok.
11x100g: borjú- és pulykahússal. Teljes értékű eledel kifejlett macskáknak - színezékek és tartósítószerek nélkül. Összetétel: hús és állati eredetű melléktermékek (5% borjúhús, 5% pulykahús), gabona, ásványi anyagok,cukrok.                                                                    
11x100g: pulyka- és marhússal. Teljes értékű eledel kifejlett macskáknak- színezékek és tartósítószerek nélkül. Összetétel: hús és állati eredetű melléktermékek (5% pulykahús, 5% marhahús), gabona, ásványi anyagok, cukrok.                                                                   
11x100g: baromfi- és nyúlhússal. Teljes értékű eledel kifejlett macskáknak- színezékek és tartósítószerek nélkül. Összetétel: hús és állati eredetű melléktermékek (5% baromfihús, 5% nyúlhús), gabona, ásványi anyagok, cukrok.

Analitikai összetevők: fehérje 7%, nyersrost 0,5%, zsírtartalom 4,5%, nyershamu 2%, nedvesség 81%. Tápértékkel rendelkező adalékanyagok/kg: D3-vitamin 250 NE, E-vitamin 15mg, réz (réz-szulfát, pentahidrátként) 1 mg. Etetési javaslat: Egy kifejlett macskának (kb. 4kg) étkezésenként 1 tasakra, naponta 3 tasakra van szüksége. Az egyéni szükséglet további tényezőktől pl. kortól, fajtától és aktivitástól függ. Az eledel etetésnél szobahőmérsékletű legyen. Hűvös és száraz helyen tárolandó.

Az akció az akciós időszakon belül, a készlet erejéig tart. Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Termékajánló

Értesüljön elsőként akcióinkról!

Regisztráljon a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok