Search
Generic filters
Exact matches only

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Lepje meg kedvencét ropogós falatokkal!

FitActive kutyaeledel akció a Fressnapfban

2019. február 14.

Lepje meg kedvencét ropogós falatokkal!

Minden egyes nap érdemes olyan táplálékot választani négylábú kedvencünk számára, amely nem csak a fejlődését támogatja, hanem hozzájárul egészsége megőrzéséhez is. A FitActive kutyaeledelei teljes mértékben megfelelnek ezeknek a szempontoknak, ráadásul most kedvező áron szerezheti be őket a Fressnapfnál.

A FitActive kutyaeledelek könnyen emészthető, kiváló minőségű húsokból készülnek. Megfelelő mennyiségű zsírt, fehérjét, ásványi anyagokat és vitaminokat biztosítanak a tappancsosok számára, és hozzájárulnak ahhoz, hogy életük egészséges, gondoktól mentes és vidám legyen.

Kölyök, felnőtt vagy idős kutya? Kis-, közepes- vagy nagytestű eb? Átlagos vagy magas aktivitási szintű házőrző? Nem számít, a FitActive kutyaeledelek minden tappancsos számára biztosítják az igényeihez leginkább illő tápanyagokat. A széles választékban talál kifejezetten ételallergiás kedvenceknek vagy magas mozgásigényű kutyusoknak kifejlesztett tápot is. Ráadásul a különböző ízkombinációknak – mint a hal, alma, rizs vagy a csirke, körte – köszönhetően biztosan talál kedvencének különösen fenséges falatokat.

A legjobb hírt a végére hagytuk! Február 6. és 28. között 8 féle ízesítésben 20 %-kal, míg a legkedveltebb regular marha ízesítésben 27%-kal olcsóbban vásárolhatja meg a kijelölt, 15kg-os kiszerelésű FitActive száraz kutyaeledeleket minden Fressnapf áruházban!

Ne szalassza el ezt a kihagyhatatlan lehetőséget, kényeztesse kedvencét és pénztárcáját egyszerre! 🙂

Megnézem a termékeket!