Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

fit+fun kétoldalas kefe 20 cm

fit+fun kétoldalas kefe 20 cm

1 379 Ft
LoadingBevásárlólistára
A kiválasztott méretben, vagy színben nem létezik a termék.
Kérjük válasszon másik variációt!

Termékazonosító

Érdeklődés esetén hivatkozzon az alábbi kódra:

1006337

Kutyák és macskák számára egyaránt alkalmas – fogazat az egyik oldalon, sörte a másikon. Ennek a kétoldalú kefének az az előnye, hogy a komplett szőrápolást egyetlen munkaeszközzel tudjuk elvégezni. Egyik oldalán drótszálak – hogy megvédjék az érzékeny bőrt, a szálak végén egy kis műanyag golyó helyezkedik el. A másik oldala simítókefe. Anyaga: fa és fém.

Méret: kb. 6x20x6 cm

Az akció az akciós időszakon belül, a készlet erejéig tart. Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Termékajánló

Értesüljön elsőként akcióinkról!

Regisztráljon a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok