Új vagy még itt? Iratkozz fel hírlevelünkre és megajándékozunk egy 10%-os kuponnal

Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Fogadj örökbe!

A Fressnapf amellett, hogy minden lehetséges módon – így prémium termékekkel, szakértő munkatársakkal és különleges szolgáltatásokkal – elhivatottan igyekszik a kisállattartók életét megkönnyíteni, nagy hangsúlyt fektet a kisállatokkal foglalkozó, vagy épp velük dolgozó speciális civil szervezetek támogatására is. Épp ezért a társadalmi szerepvállalásuk keretein belül áruházaikon keresztül is segítséget nyújt az állatvédő szervezeteknek és állatmenhelyeknek.
 
Az immár több, mint 50 Fressnapf áruház mindegyike 1-1 civil szervezettel szorosabb kapcsolatot kialakítva folyamatosan segít az adománygyűjtésben az ott gondozott, örökbe adásra váró kedvencek számára; valamint programokat szervez, mellyel megpróbál új támogatókat, örökbefogadókat toborozni az adott alapítvány számára.
 
Tudta, hogy a Fressnapf vásárlói közösségének tagjaként Ön is segíthet? Következő, bármely Fressnapf áruházban történő vásárlása alkalmával helyezzen az áruházi adományládába eledelet vagy felszerelést, és az összegyűjt adományokat mi eljuttatjuk a rászoruló kisállatoknak!