Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Fogápolási termékek kutyáknak

2019. február 06.

Fogápolási termékek kutyáknak

Kezdő kutyagazdiként talán nem is gondolnánk, hogy mennyire fontos kutyusunk esetében is a megfelelő szájápolás. Bűzös lehelet, fogkő, fogínygyulladás bizony bundás barátunknál is jelentkezhet. Mielőtt komolyabban belekezdenénk az eb szájhigiéniájának fenntartásába, mindenképp egyeztessünk állatorvossal, de már előtte érdemes megismernünk a fogápolási termékek széles kínálatát.

  1. Dental rudak és rágócsontok

A fogtisztító rudak valójában ízletes finomságok, amelyek kellemetlen beavatkozás nélkül segítik rendben tartani a fogakat. A MultiFit Mint DentalCare például speciális szerkezetének köszönhetően rágás közben hozzájárul a lepedék csökkentéséhez, valamint a fogíny erősítéséhez. Mivel borsmentát és petrezselymet is tartalmaz, így a friss lehelet is biztosított általa.

Kisebb kutyusoknak bátran válasszuk a „junior” felirattal ellátott terméket, amely kalcium és foszfor hozzáadásával készült, így segíti a test, a csontok és a fogazat optimális fejlődését is.

http://www.fressnapf.hu/multifit_mint_dentalcare_sticks_xl_fogtisztito_rudak/
http://www.fressnapf.hu/multifit_mint_dentalcare_fogtisztito_rudak_junior_28db_os_252g/

  1. Kutyafogkefe és fogkrém

Ahhoz, hogy biztosan megelőzzük a fogkő kialakulását és a baktériumok elszaporodását a szájüregben, a legbiztosabb módszer a rendszeres fogmosás. Érdemes beszereznünk kutyáknak készült fogkefét és fogkrémet is. Használatuk a kezdetekben furcsa lehet mindkét fél számára, de ezek a termékek jelentősen hozzájárulnak a fogak és a fogíny egészségének megőrzéséhez. Bátran kérjük ki állatorvosunk véleményét és lessük el tőle a kutya-fogmosás technikáját.

  1. Fogbarát játékszerek

Ha még bizonytalanok vagyunk a fogkefehasználatot illetően, akkor a jó hír, hogy egyes játékszerek segítségünkre lehetnek ezen a téren is. Jó választás lehet például az AniOne Africa termékcsalád, amely háromféle figurából – zebra, elefánt, és majom – áll, kötél fogóval kiegészítve. Ezek a játékok puha, fogbarát anyagból készültek, és rágcsálás közben észrevétlenül tisztítják négylábúnk fogait.

Hasonlóan kedvező tulajdonságokkal bír az AniOne kutyakötél is, ami pluszban még mentolos ízesítéssel is rendelkezik, így az állat leheletére és pozitívan hat. A fogápolás mellett ideális a “húz-von” játékhoz, és az apporttanításhoz egyaránt.

http://www.fressnapf.hu/anione-kutyajatek-africa-kotel-fogoval-22cm/
http://www.fressnapf.hu/anione-kutyajatek-kotel-mentolos-2-csomoval-l-37cm/