Új vagy még itt? Regisztrálj a Fressnapf Klubba és értesülj elsőként akcióinkról

Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

XI. kerület, Fressnapf Újbuda XXL

A Fressnapf Újbuda XXL Áruház szakképzett csapata sok szeretettel vár téged és kedvenced!

Miért érdemes Hozzánk betérni? Mitől más egy XXL áruház?
XXL áruházainkban több mint 1000 m2-en, közel 200 márka és 7300 termék közül válogathatsz kedvenced számára. Széles választékban kínálunk különböző típusú állateledeleket, felszereléseket, kiegészítőket, terrarisztikai és akvarisztikai kellékeket.

Állatkozmetika
Teljes körű kozmetikai szolgáltatást nyújtunk kutyák és macskák, valamint kisemlősök számára, kizárólag XXL áruházainkban. Szakképzett kozmetikusaink gondoskodnak kedvenced bundájáról, hogy az gyönyörű és ápolt legyen.

Időpontot kérni személyesen vagy az alábbi elérhetőségeken tudsz:
+3630 283 3518, +3630 871 9129

Bővebben

BARF és dietetikus eledelek széles választékban:
Kínálatunkban a BARF nyers étrend kialakításához szükséges eledelek és étrendkiegészítők is elérhetőek széles választékban, valamint a speciális igényekre kifejlesztett, különböző dietetikus eledelek is.

Csak nálunk:
XXL áruházaink polcain olyan márkákat is megtalálsz, melyeket más üzletünkben nem árulunk. Legyen szó állateledelről, mint a Bosch, Trovet, Farmina Vetlife és Monge termékek, vagy akvarisztikai kiegészítőkről, mint például a Hydor, Sera és Easy Life kiegészítők.

Széles termékkínálat halak és hüllők tartásához:
Több mint 1300 terméket kínálunk díszhalak és hüllők tartásához, gondozásához, beleértve a különböző tápokat, hasznos kiegészítőket, terráriumokat és akváriumokat. Kínálatunkban minden olyan kelléket megtalálsz, amire kedvencednek szüksége lehet.

Díszhal kínálat:
Halainkat szakemberek gondozzák és magas minőségű, ellenőrzött tenyészetből származnak. Tartásukkal kapcsolatban szakembereink részletes szaktanácsadást adnak. Speciális igények esetén szakmai konzultációt nyújtunk és segítünk az egyedi igények megvalósításában is.

Dísznövény kínálat:
Magyarországon kiemelkedő választékban, élőhelynek megfelelő tartással nevelt vízi és terrárium növények is megtalálhatóak XXL áruházainkban.

Cím

1117 Budapest, Hengermalom út 19-21.
az Újbuda Centerben

Mutasd a térképen

 

Nyitvatartás

Hétfő: 9:00 – 20:00
Kedd: 9:00 – 20:00
Szerda: 9:00 – 20:00
Csütörtök: 9:00 – 20:00
Péntek: 9:00 – 20:00
Szombat: 9:00 – 20:00
Vasárnap: 9:00 – 19:00

Elérhetőség

Email: 3512@fressnapf.com

Értesülj elsőként akcióinkról!

Regisztrálj a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok