Search
Generic filters
Exact matches only

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Fürge tíz évesen is fitt és aktív

Fürge tíz évesen is fitt és aktív

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:magyar vizsla
Szín:barna
Kor:Idős
Megye: Fejér
Város:Székesfehérvár
Neme:Ivartalanított kan

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36 30 9858-309

http://www.fehervariallatotthon.hu/hu/kutya/furge

Fürgével korábbi gazdái nem foglalkoztak, nem volt rá idejük,rendszeresen megkötötték, ha vendég érkezett hozzájuk. A kutya kölyökként érkezett hozzájuk és a kilenc év alatt nem volt kapcsolata más emberrel, más kutyával. Ez oda vezetett, hogy a két gazdán kívül mást nem fogadott el. Érkezésekor velünk is nagyon bizalmatlan volt, ráadásul bevédett mindent.

Nagyon beteg volt, de hosszú hetek alatt az egészségét rendbe hoztuk. Utána elkezdtünk dolgozni a viselkedési problémán. Kutyatrénerünk foglalkozott vele, lassan a dolgozókat is megismerte és elfogadta. Amikor már nem acsarkodott, kezdett lenyugodni, akkor önkéntesek is tudtak vele foglalkozni.

Mindezek hatására hét hónap alatt eljutottunk oda, hogy Fürge alkalmas a gazdásodásra. Nagyon jóindulatú kutya, szereti, ha foglalkozunk vele. Sétán a csoportba is bevihető és felnőttekkel, gyerekekkel egyaránt barátságos. Pici gyerek mellé nem ajánljuk, hiszen a kilenc év nyomott hagyott benne, de most már bátran ajánljuk családoknak is. Napi sétára, fogalkozásra szüksége van. Türelmes, szerető gazdát keresünk neki, a legjobb lenne, ha a lakásban együtt élhetne a gazdival, semmiképpen nem szeretnénk, ha egy udvarba csakúgy kicsapnák.