Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

GAZDÁT KERES GORBI!!!

GAZDÁT KERES GORBI!!!

A kiválasztott méretben, vagy színben nem létezik a termék.
Kérjük válasszon másik variációt!

Gorbi 2017. májusától van Menhelyünkön, és várja az Igazit, hogy végre eljöjjön érte és örökbe fogadja. Egy vidám természetű, falkába szoktatott, szocializált, játékos, fogócskázni, fürödni szerető, középtermetű, tigriscsíkos keverék kutyus.
Éber, figyelmes házőrző, gazdával szemben engedelmes, alázatos, könnyen kezelhető.
Szépen megy pórázon, alapvető parancsszavakat ismeri, behívható. Alárendeli magát a gazdi akaratának. Egy igazi társ lehet!!!
Érdeklődni a 06-70/331-9333 telefonszámon vagy az info@menhely.eu emailcímen lehet.
További képek és információk a http://menhely.eu/?r=19&kid=7490címen.

Az akció az akciós időszakon belül, a készlet erejéig tart. Az aktuális készletekről kérjük érdeklődjön az Áruházainkban.

Termékajánló

Értesüljön elsőként akcióinkról!

Regisztráljon a Fressnapf Klubba, egy kattintás:

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

Regisztrálok