Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

gazdikereső kutyus Ádáz és Buksi

gazdikereső kutyus Ádáz és Buksi

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:pumi
Kor:Idős
Megye: Budapest
Város:Budapest
Neme:Kan

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36 20 934 4826

Ádi és Buksi idős gazdája súlyos, hosszan tartó betegsége miatt, már nem tudott gondoskodni a két pumi nagylányról így 2016 májusban leadták őket az Illatos útra. Hamarosan alapítványunk vette őket gondozásába. A kutyusok láthatóan jól ápoltak voltak: biztosan sok szeretetet kaphattak. Kezdetben mindketten zavarodottak voltak: nem értették, mi történhetett velük. Ezt a nehéz, átmeneti időszakot ideiglenes befogadóink szeretető gondoskodása hamar áthidalta, mégis fontos lenne, hogy mielőbb, végleges Gazdira találjanak. A kedves, nyitott, és emberközpontú kutyusok nagyon össze voltak nőve. Keresték egymás társaságát, és legtöbbször egy kosárban aludtak . Mindketten szeretnek jókat enni, ugatni, ha valami számukra izgalmas dolgot látnak. Buksi többet szokott pihenni, mint Ádi, aki azért még jól bírja a jövés-menést az udvaron.

Buksinak, néhány hónapja kisebb agyvérzése volt. Bár ebből szépen rendbe jött, de azóta nem keresi már mások társaságát: leginkább magában szeret félrevonultan pihenni.

Olyan gazdit keresünk nekik, aki lakásban tartaná, a két idős kutyát, vagy olyan kertes házban, ahol bejárhat, és bent is aludhat, hiszen ehhez szokott hozzá.

Hívjál minket! 06 20 934 4826