Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

gazdikereső kutyus, Manó

gazdikereső kutyus, Manó

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:pincsi keverék
Szín:barna
Kor:Felnőtt
Megye: Budapest
Város:Budapest
Neme:Kan

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36 20 934 4826

Manó:

Manót ma beiskoláztuk Kresák Ágihoz, az ŐRMEZŐI KUTYASULI vezetőjéhez, aki már évek óta viselkedés terápiás oktatóként segíti problémás kutyáinkat.

Manóból biztosan ki sem néznéd, hogy ő szeretne mindig a falkavezér lenni, és ha érdekeit csorbítva érzi, akkor olykor harapós választ ad. ????

Biztosan vagyunk abban, hogy Ági szerető és szakértő segítségével Manó is megoldódik ez a „fogas kérdés”, és hamarosan készen áll majd egy új gazdi fog-adására. ????

Emlékeztek? Manó hét éves, kistestű keverék fiúcska, akit tulajdonosa adott le 2016-ban az Illatos útra. Alapítványunk azon a télen gondozásába vette a nehezen megközelíthető, bizalmatlan kiskutyát. Sajnos a bizalom és szeretet nem volt számára elegendő, hogy igazi barátságos, és kiszámítható kiskutyává váljon, így most szakértő kezekben tanulhatja meg az úri modort.

Fejlődéséről beszámolunk majd!

Érdeklődni: Óvári Klári 06 20 934 48 26