Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

gazdikereső kutyus, Maci és Leila

gazdikereső kutyus, Maci és Leila

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:Maci: németjuhász Leila: kopó keverék
Kor:Idős
Megye: Budapest
Város:Budapest
Neme:Kan

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36 20 934 4826

Maci tízéves, barátságos, ivartalanított  németjuhász kan kutya. Gazdája meghalt és “feleségével”, Leilával együtt 2015 nyarán leadták az Illatosra, ahol három hónapot várt, hogy valaki rátaláljon, így hát megsajnáltuk és gondozásunkba vettük őket.

Nem cica-kompatibilis, ezt határozottan látjuk. Maci más kutyákkal nehezebben barátkozik, persze “az asszony” ez alól kivétel.

Maci  elhúzódó fülgyulladással került hozzánk, ami már műtétet tett szükségessé. A helyreállító fülműtét óta érzékeny a füleire: ha ott simogatjuk, vagy oda  nyúlunk, néha sírdogál, de nincs ott fájdalma, csak az emléke.

Mindkét kutya nagyon kedves az emberekkel, követelik a simogatást, szeretetet. Maci néha még “hisztizni” is képes egy kis plusz simogatásért, ami egy érdekes mély hangú ugatásban nyilvánul meg, ha az ember abbahagyja a dögönyözést és arrébb akar menni tőle. Kettejük közül Leila az irányító.

Nemrég hatalmas segítséget kaptunk a Platinum prémium kutyatáp magyarországi forgalmazójától: ÉLETÜK VÉGÉIG GONDOSKODNAK MINDKÉT KUTYA FOLYAMATOS, SZÁRAZ TÁPPAL VALÓ ELLÁTÁSÁRÓL, így, ha örökbe fogadnád őket, etetésük nem okoz gondot számodra! ????  Mi pedig vállaljuk, hogy a két kutyus éves oltását, életük végéig ingyen elvégeztetjük!

Szeretnénk, ha a két kutyust: Macit és Leilát együtt fogadná valaki örökbe, hiszen Ők egy család.
Most oltva, mikrochippel, ivartalanítva várják az igazi Gazdit.

Hívjál minket! 06 20 934 48 26 Óvári Klári -Vigyél Haza Alapítvány