Iratkozz fel és nyerj!

Iratkozz fel a Fressnapf Klub hírlevélre, és értesülj első kézből aktuális akcióinkról. Új klubtagjaink között ráadásul minden hónapban5 X 10 000 Ft értékű kedvezményre jogosító webshop kupont sorsolunk ki!

Új vagy még itt? Regisztrálj a Fressnapf Klubba és értesülj elsőként akcióinkról

Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Hegyvidék nyitási akció!

2023. január 19.

Hegyvidék nyitási akció!

Állati jó hírünk van minden hegyvidéki gazdi számára! Ma megnyitjuk kapuinkat a Hegyvidék Bevásárlóközpontban!

Kedvenced a legjobbat érdemli, új áruházunk kínálatában pedig mindent megtalálhatsz, amire bundás, tollas vagy pikkelyes barátod vágyik! Prémium márkák, ínycsiklandó falatok, izgalmas játékok és mindennapi, hasznos kiegészítők széles választékából válogathatsz vadiúj áruházunkban! Kínála­tunkban az ismert kereskedelmi márkák mellett a „sa­ját márkás” Fressnapf termékek színes palettája is megtalál­ható az alacsony árfekvéstől a szuperprémium kategóriáig!

Ünnepelj velünk, mi meglepetéssel készültünk a nyitás örömére! Január 19-én és 20-án minden termékünkre 20% kedvezményt biztosítunk új áruházunkban*! 

A hegyvidéki Fressnapfban is a megszokott minőséggel, nagyszerű akciókkal és felkészült, barátságos csapattal várunk!

Látogass el hozzánk kedvenceddel, és ünnepeljünk közösen!

Megnézem!

*Az ajánlat bármilyen összértékű teljes árú termék(ek) vásárlása esetén egyszeri 20% kedvezményre jogosít a vásárlás végösszegéből. A kedvezmény más árakcióval, kedvezménnyel és kupon akcióval nem összevonható, kizárólag teljes árú termék(ek) vásárlása esetén érvényesíthető. A kedvezmény nem érvényesíthető élőállatok, ömlesztett eledelek illetve ajándékkártya vásárlása esetén.