Search
Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Húsvéti ajándékötletek rágcsálódnak

2020. március 28.

Húsvéti ajándékötletek rágcsálódnak

Húsvétkor nem csak a gyerekeket, hanem a házikedvenceket is meglephetjük néhány aprósággal. Ám, ügyeljünk arra, hogy az ajándékunk ne legyen káros kis barátaink számára, abban az esetben sem, ha esetleg megrágcsálják őket. A gyerkőcöknek szánt csokitojásokat és -nyuszikat, pedig mindenképp tartsuk tőlük távol.

Finom falatok

Ideális ajándék lehet húsvétra egy rágcsálónak például valamilyen különleges finomság, amivel kiegészíthetjük a napi eleséget. A MultiFit nature gabonamentes snack tasakokban szív alakú csemegéket találunk. Bátran kínálhatjuk velük pajtásunkat, hiszen kizárólag egészséges összetevőket – zöldségeket, magvakat, körömvirágot, és egyéb növényi eredetű származékokat – tartalmaznak, mesterséges adalékanyagok nélkül.

Ha kisállatunk játékos kedvű, akkor tojásvadászat helyett rávehetjük például snack-vadászatra. Rejtsünk el néhány szívecskét (vagy más jutalomfalatot) a kertben, a lakásban vagy a ketrecén belül, és figyeljük, ahogy kiszimatolja őket.

MultiFit nature gabonamentes snack körömvirággal 100 g

Tágas kifutó

A kellemes, napsütéses napokon érdemes minél több időt kint töltenünk a szabadban rágcsálónkkal. Egy 120×180 cm-es AniOne kifutónak biztosan örülne kisbarátunk, hiszen elegendő helye lenne futkározni, játszani, falatozni és pihenni is. Ügyeljünk arra, hogy erős, követlen napfény ne érje az udvaron sem kedvencünket. Segítségképp tartozik a karámhoz egy fényvédő háló, ami az arra járó ragadozókkal (macskákkal és madarakkal) szemben is hasznos kiegészítő.

AniOne kifutó nyúlnak hálóval L 120×180 cm

Játékszer

A 10 cm átmérőjű AniOne Hanna fűlabda bentre és kintre is szuper játékszer. Amellett, hogy lökdösheti és mókázhat vele háziállatunk, még a pocakját is megtömheti vele, ha szeretné. Így a labda a szórakozáshoz és a természetes fogkoptatáshoz egyaránt hozzájárul. Gondosan összeválogatott füvekből készült, káros összetevőket nem tartalmaz.

AniOne fűlabda Hanna 10 cm

Bundaápolás

A melegebb idővel együtt jár a vedlés, ami azt jelenti, hogy a fésülködésre ajánlott nagyobb hangsúlyt fektetnünk. Ezáltal egyrészt kevesebb szőrszál kerül majd a kanapénkra, a szőnyegünkre és a ruhánkra, másrészt pedig, ha ügyesek vagyunk, akkor rágcsálónk is élvezni fogja a kényeztetést, és a sima, ápolt bunda nyújtotta komfortos érzetet. Az AniOne kisállat kefe kiváló választás erre a célra, könnyen használható eszköz, és még a tisztán tartása is egyszerű.

AniOne kisállat kefe tisztítóval