Search
Generic filters
Exact matches only

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Ideiglenes Fressnapf áruház nyílik Szombathelyen!

2019. március 04.

Ideiglenes Fressnapf áruház nyílik Szombathelyen!

Jó hírünk van a szombathelyi gazdik számára! A Fressnapfnál szívünkön viseljük, hogy a gazdik és kedvenceik ne szenvedjenek hiányt semmiben, ezért Szombathelyen március 4-től ideiglenesen új helyre költözik a Fressnapf áruház!

Mivel A ZONE bevásárlóközpontban található Fressnapf áruház rajtunk kívül álló műszaki probléma miatt zárva tart előre nem látható ideig, ezért úgy gondoltuk, hogy az átmeneti időszakban új Fressnapf áruházat nyitunk a városban.

Az áruház kínálatabán megtalálhatók lesznek a finom és egészséges falatok, érdekes játékok és a mindennapi, hasznos kiegészítők egyaránt. A megszokott magas minőség mellett, nagyszerű akciók és barátságos, szakértői csapat biztosítja majd, hogy a Fressnapfnál eltöltött idő minél kellemesebb élmény legyen.

Az új áruház március 4-től kezdve, hétfőtől szombatig 9:00 és 20:00 óra között, vasárnaponként pedig 10:00 és 18:00 óra között várja az összes gazdit és kedvencét a Family Centerben (9700 Szombathely, Varasd u.1).

Ezúton is szeretnénk megköszönni a Fressnapf kitartó közösségének az átmeneti időszakban mutatott türelmet és megértést.

Tovább az áruház oldalára