Új vagy még itt? Iratkozz fel hírlevelünkre és megajándékozunk egy 10%-os kuponnal

Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Így etesd kreatívan a nyuszidat etetőfa segítségével!

2022. február 01.

Kreatív módon is etethetjük nyuszinkat, így egyszerre leköthetjük őket és táplálékhoz is juthatnak! Megmutatjuk, hogyan építs etetőfát kisállataidnak néhány egyszerű lépésben!

Amire szükségünk lesz:

Egy nehéz fakorong, egy törzs természetes fából, több különböző vastagságú kerek fapálcika, fúró, fafűrész, csavarok.

  1. lépés:

Fúrjunk több helyen különböző méretű lyukakat a természetes fatörzs köré. A lyukak valamivel kisebbek legyenek, mint a pálcikák átmérője, hogy később jól tartsanak.

  1. lépés:

Fúrjunk több lyukat a falemezbe a csavarokhoz, amelyek a rönköt a lemezhez rögzítik majd.

  1. lépés:

Csavarozzuk rá az alaplemezt a fadarabra.

  1. lépés:

Fűrészeljük a megfelelő méretre a fapálcákat, és helyezzük be őket a rönkbe.

 

Nem akarsz lemaradni legújabb cikkjeinkről?

Iratkozz fel!

További tartalmak

5 tipp nyuszigazdiknak

5 tipp nyuszigazdiknak

A 3 legnépszerűbb nyúlfajta

A 3 legnépszerűbb nyúlfajta

A nyulak testbeszéde

A nyulak testbeszéde

Értesülj elsőként az akcióinkról!

Értesülj elsőként akcióinkról!

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy megajándékozhassunk
egy 10% kedvezményre* jogosító webshop kuponnal


A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható.

Az ajánlat kizárólag az újonnan regisztrált (hírlevélre feliratkozott) résztvevő személyek számára elérhető. A 10% kedvezményre jogosító online kupon kizárólag a regisztráció 2 lépése során kért összes személyes adat megadása esetén (teljes profil kitöltése) érvényes, egyszeri kedvezményre jogosít, ami a kupont tartalmazó elektronikus levél küldésétől számított 4 héten belül használható fel. A webshop kuponkód érvényességnek meghosszabbítására nincs lehetőség, az más személyre át nem ruházható és kizárólag a fressnapf.hu webáruházban történő vásárlás esetén érvényesíthető. A kedvezmény nem vonatkozik a leárazott termékekre, más ajánlattal nem összevonható. Az e-mail cím elírásából vagy érvénytelen e-mail cím megadásából származó kellemetlenségekért nem áll módunkban felelősséget vállalni. Amennyiben az akcióban résztvevő személy a webshop rendelés leadása után mutatja be a kedvezmény kódot, nem lesz jogosult annak felhasználására. Az akció nem tartalmazza (nem csökkenti) a lehetséges szállítási költségeket, amelyek kifizetéséért az akcióban résztvevő személyek felelősek. Az adatkezeléssel kapcsolatos bővebb információért kérjük, látogasson el a fressnapf.hu/adatkezelesi-tajekoztato oldalra.