Új vagy még itt? Iratkozz fel hírlevelünkre és megajándékozunk egy 10%-os kuponnal

Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Így készíthetsz könnyedén madárfürdetőt!

2022. február 01.

Az madárfürdetők minden papagáj szívét megdobogtatják! Építs te is a törpepapagájodnak madárfürdetőt az alábbi egyszerű utasításokkal!

Amire szükségünk lesz:

Beltéri szökőkút szivattyú, tömlő és fúvókacső (akváriumi kellékek), egy nagy tál, kövek és kavicsok a töltéshez, egy olló és víz.

  1. lépés

Készítsük elő a beltéri szökőkút szivattyút, a tömlőt és a csövet.

  1. lépés

Töltsük meg a tálat kövekkel és kavicsokkal.

  1. lépés

Vágjuk le a tömlőt a kívánt hosszúságra.

  1. lépés

Helyezzük a csövet a tömlőre, a tömlőt pedig a szivattyúra.

  1. lépés

Helyezzük a szivattyút az edény szélére, és csatlakoztassuk a tápegységhez. Öntsünk annyi szobahőmérsékletű vizet, hogy ellepje a szivattyút.

  1. lépés

Kezdődhet a fürdőzés – természetesen mindig felügyelet mellett!

A madarak nagy jelentőséget tulajdonítanak a higiéniának, a legtöbben szeretnek fürödni. A fürdőhelyet ezért minden nap friss vízzel kell feltölteni. Egyes madarak nem szeretnek közvetlenül a vízbe menni, de annál jobban szeretik, ha vízzel permetezzük őket. Teszteld, hogy állataid melyik fürdőtípust kedvelik a legjobban, és böngészd át választékunkat!

 

 

Nem akarsz lemaradni legújabb cikkjeinkről?

Iratkozz fel!

További tartalmak

Madáretetők karbantartása – mire érdemes figyelni?

Madáretetők karbantartása – mire érdemes figyelni?

Így készíthetsz könnyedén madárfürdetőt!

Így készíthetsz könnyedén madárfürdetőt!

Tavaszi kalitka frissítés – mivel lephetjük meg tollas cimboránkat?

Tavaszi kalitka frissítés – mivel lephetjük meg tollas cimboránkat?

Értesülj elsőként az akcióinkról!

Értesülj elsőként akcióinkról!

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy megajándékozhassunk
egy 10% kedvezményre* jogosító webshop kuponnal


A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható.

Az ajánlat kizárólag az újonnan regisztrált (hírlevélre feliratkozott) résztvevő személyek számára elérhető. A 10% kedvezményre jogosító online kupon kizárólag a regisztráció 2 lépése során kért összes személyes adat megadása esetén (teljes profil kitöltése) érvényes, egyszeri kedvezményre jogosít, ami a kupont tartalmazó elektronikus levél küldésétől számított 4 héten belül használható fel. A webshop kuponkód érvényességnek meghosszabbítására nincs lehetőség, az más személyre át nem ruházható és kizárólag a fressnapf.hu webáruházban történő vásárlás esetén érvényesíthető. A kedvezmény nem vonatkozik a leárazott termékekre, más ajánlattal nem összevonható. Az e-mail cím elírásából vagy érvénytelen e-mail cím megadásából származó kellemetlenségekért nem áll módunkban felelősséget vállalni. Amennyiben az akcióban résztvevő személy a webshop rendelés leadása után mutatja be a kedvezmény kódot, nem lesz jogosult annak felhasználására. Az akció nem tartalmazza (nem csökkenti) a lehetséges szállítási költségeket, amelyek kifizetéséért az akcióban résztvevő személyek felelősek. Az adatkezeléssel kapcsolatos bővebb információért kérjük, látogasson el a fressnapf.hu/adatkezelesi-tajekoztato oldalra.