Search
Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Jamie reménykedve vár új gazdájára!!!

Jamie reménykedve vár új gazdájára!!!

Jellemzők:

Faj:kutya
Fajta:Husky-német juhász keverék
Szín:Trikolor
Kor:Idős
Megye: Bács-Kiskun
Város:Kecskemét
Neme:Ivartalanított kan

Örökbefogadható itt:

Email:Küldjön üzenetet!
Weboldal:tovább a weboldalra
Telefon:+36 70 331-9333

2018-ba került hozzánk Jamie kóborlás útján, sajnos eredeti gazdája nem jelentkezett érte, így tavaly óta Menhelyünkön várja reménykedve, hogy végre Őt is örökbefogadják!
Az eltelt idő alatt több érdeklődője is volt, hiszen karaktere igen megnyerő…de sajnos ahogy lenni szokott az esetek többségében mégsem kerül sor az örökbefogadásra, mert a gazdijelöltek túl öregnek találják Védencünket. Igen, Jamie kb. 2008as születésű, de teli van szeretettel, jósággal!!! Nemcsak a fiatal kutyák lehetnek hálásak, és nemcsak a fiatal kutyák szokják meg könnyen új gazdájukat! Az idősebb ebek is épp oly hálásak és ha szeretve vannak, bizony ők is viszont szeretnek!!! A kutya a leghűségesebb társ a világon!!!
Mi, Jamievel nem adtuk és nem is adjuk fel a reményt!!! Várjuk a kedves érdeklődőket és imádkozunk, hogy mielőbb sikerrel járjunk!

Jamie adatlapja itt megtekinthető: http://menhely.eu/?r=19&kid=9381