Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Januári kuponakció a Fressnapfnál

2019. január 14.

Januári kuponakció a Fressnapfnál

Letöltöm a kuponokat!
Minden kutyus és cicus megérdemli a kiváló minőségű és finom táplálékot, a tiszta környezetet és a biztonságot.

A PREMIERE kiváló minőségű eledeleit egyedi és új receptúrák alapján készítjük mesterséges színezékek és ízfokozók hozzáadása nélkül. Igazi ínyenc falatok kedvence kényeztetéséhez. Széles ízkínálatunkban bizonyára Ön is megtalálja kutyusa vagy cicusa szükségleteihez és ízléséhez leginkább illő terméket.

A MultiFit ÖKO COMFORT macskaalom 100 %-ban természetes és megújuló növényi rostból készül. A nedvességet és a szagokat teljesen elfedi. Akár saját súlyának 5-szörösét is képes felszívni.

Lepje meg Ön is bundás barátját január 16. és február 1. között, ugyanis barátság kupon akciónk keretein belül a PREMIERE kutya- és cicaeledeleket, a láthatóságot segítő felszereléseket és a Multifit ÖKO COMFORT macskaalmokat akár -20% kedvezménnyel szerezheti be. Töltse le kuponjainkat, látogasson el áruházaink egyikébe, és éljen a lehetőséggel! 🙂