Search
Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Jó estét kívánok! Olyan kérdésem.lenne kutyával kapcsolatban.hogy sokat vakarozik.főleg a meleg idő be álltával azt veszem észre! De lehet hogy a baromfis termékekre is allergiás! A hasa alja.a hímvesszője körül kicsit piros.nem bolhás.inkább a lapockája környékét vakarja sűrűn.azt veszem észre! Voltam vele orvosnál.semmit nem mondott rá.be oltotta.1.2 napig nem vakarózott.utánna újra kezdte!! Próbálom kiküszöbölni a baromfis termékek adását! Az érdekelne.hogy van e.erre a vakarózásra valami gyógyszer.amúgy egy 11 éves beagle kan kutyáról van szó.vagyis már nem .mert 5 éve sajnos kő elzáródása volt a hímvesszőjébe az orvos szerint.és meg kelett műteni!! Kérem szépen szives válaszát.van e erre a vakarózásra valami gyógyszer.ami segítene rajta!! Válaszát előre is köszönöm!

2019.06.25

Állatorvos

Először a következőket érdemes tenni: parazitamentesítés, hipoallergén táp kizárólagos etetése 4-6 héten át és esetleg nyugtató hatású samponnal történő fürdetés (pl.: Allermyl). A bűzmirigyek állapotát is ellenőrizni kell. Létezik hatékony gyógyszer is allergiás állatok számára a szteroidokon kívül is, ilyen például az Apoquel. Mindenképpen beszélje át állatorvosával a lehetőségeket.

Vissza a kérdésekhez