Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Jó napot az egyik nőstény Tengerimalacom elhízott állandoan eszik most a súlya 1.304kg.Mit tudna ajánlani hogy csökkenjen a súlya?Most alig mozog próbáltam kivenni hogy mozogjon meg egy nap egyszer adók neki tápot,de közben kap:zöldséget,gyümölcsöt,szénát.Napi 1-2 szer kiveszem hogy mozogjon,de mit tud mondani még?Az lenne jó ha kb lefogyjon 1.700kg-ra.Alig is mozog.Néha kicsit meghajtom hogy mozogjon.Azt kérdezném ha ezt kutyával van ilyen akkor mit ajánl a kutyásnak?

2018.07.15

Állatorvos

Váltson alacsonyabb energiatartalmú tápra, kerülje a cukros gyümölcsöket, zöldségeket. Olajos magvakat, jutalomfalatokat egyáltalán ne egyen. A tengerimalacok szinte egész nap esznek, fűevő állatoknál ez normális. A fű-széna alacsony energiatartalmú és magas rosttartalmú. Az elhízást az egyéb táplálékok és a mozgásszegény életmód okozzák. A biztonság kedvéért mutassa meg tengerimalacok gyógyászatában jártas állatorvosnak a malacot, hogy kizárják a betegségeket.

Vissza a kérdésekhez