Search
Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Jó napot! Én kérdeztem a császárt a kutyáknál… Igen francia bulldog… Ezért a császár!meglettek a kicsik nagyon örülünk minden rendben volt!! Még egy kérdésem lenne.. Honnan tudom hogyha esetleg begyulladna az emloje szoptatás alatt? Nem tudom hogy tényleg begyulladt e vagy csak a kicsik miatt feszül neki nagyon…mintha kicsit keményebb lenne mint a többi! De nem mutatja hogy fájna vagy érzékeny lenne és a kicsik se szopnak kevesebbet ugyanugy arra a cicire is engedi Őket.. Van valami ami használna neki és nem gyógyszer? Illetve arra a cicikre is lehet engedni a kicsiket?

2018.09.20

Állatorvos

Az emlőgyulladásnak különböző fokozatai vannak. Először csak kipirult, duzzadt, érzékeny az emlő és ez súlyosbodhat egészen odáig, hogy tályog alakul ki az emlő állományában. Ha emlőgyulladás áll fenn, akkor nem jó, ha a kölykök abból az emlőből szopnak. Vizsgálat én nem tudom eldönteni, hogy valóban mi a helyzet. Ha az emlő nem kipirult, nem fáj és finom nyomással tiszta tej jön belőle, akkor nem valószínű, hogy gyulladt. Nem minden emlőben termelődik egyforma mennyiségű tej. Ha úgy látják, hogy az egyik emlőtelep duzzadt, akkor odafigyelhetnek arra, hogy abból mindenképpen szopjanak a kölykök, akár úgy is, hogy oda helyezik mindig az egyiket.

Vissza a kérdésekhez