Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Jó napot! F. Gergő vagyok és azzal kapcsolatban szeretnék segítséget kérni, hogy ma már a második napja, hogy a kb. 1 éves nőstény cicánk nem igazán akar enni/inni. Különösebben nem levert továbbra “beszédes” ahogy eddig, jön hozzám, dörgölőzik és dorombol, mászkálgat, ahogy eddig, jön-megy a lakásban, lehet vele játszani is, és nem lett szeszélyes a viselkedése sem, tisztogatja a szőrét is. Az ínye rózsaszín, és ma 1-2 óránként néztem, akkor nedves volt az orra is. Egyedül csak a füvet eszi meg, utána kétszer is hányt tegnap, meg egyszer ma reggel. Világos sárgás színe volt, viszonylag híg, nem volt benne semmi. Több féle ételt adtam már neki, nedveset, szárazat, tegnap még belelefetyelgetett a nedvesbe, de csak a levéből, a husit nem, ma viszont már annyit se. Többször körbejárja az eledelét szagolgatja, de végül mindig ott hagyja. Mi lehet vajon az oka?

2018.07.26

Állatorvos

Mindenképpen orvoshoz kellene vinni a cicát. Melegben nincs olyan jó étvágya az állatoknak, de azért ez nem jelenti azt, hogy semmit nem esznek. Mindenképpen érdemes lenne szőrgombócoldó pasztát adni a cicának és a szájüregét is ellenőrizni kellene, hogy nincsen-e valami olyan elváltozás, ami fájdalmas. Felmerülhet az is, hogy lenyelt valami idegentestet játék közben.

Vissza a kérdésekhez