Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Jó napot kívánok! Egy olyan problémám lenne hogy a Kutyámnak megy a hasa, voltunk már dokinál ezzel a problémával amikor is kiderült hogy bélgyulladasa van. Orvosultuk a helyzetet el is múlt neki. Viszont bármilyen tápot kap (Real nature, Select Gold, Premier, Gran Canon) 2 nap után ugyanugy megy a hasa. Most jelenleg Pet balance emésztő problémás nedves tápot kap attol viszont egyáltalán nem megy a hasa. Meddig lehet alkalmazni ezt a tápot? Illetve milyen tanáccsal tudna ellátni még?

2018.10.10

Állatorvos

Ha bizonyos táplálék etetésekor panaszmentes a kutya, akkor az azt jelenti, hogy a hasmenés oka a táplálékban keresendő. Keressen olyan tápot, amelynek összetevői között nem szerepelnek a korábbi tápok alkotói. Ha nem találnak olyan tápot, ami mellett tünetmentes az állat, akkor lehet, hogy hosszútávon diétás tápra lesz szükség. Mindenképpen kérje kezelő állatorvosa véleményét erről, mert ő ismeri a kutya állapotát.

Vissza a kérdésekhez