Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Jó napot kívánok! Nőstény cicámnál megállapította az állatorvos, hogy húgyköve van. Speciális, diétás tápot írt fel neki, amit 1 hétig rendszeresen fogyasztott probléma nélkül, viszont az utóbbi napokban már nem akarja elfogadni, és nyávogással jelzi, hogy éhes, szeretne a diéta előtti ételeteket fogyasztani. Úgy olvastam, hogy az előírott diétát 5-7 hétig kell tartani, de attól tartok a macskám nem fogja bírni. Mit lehet tenni ebben az esetben? Adhatnék mellé esetleg más ételt is, hogy enyhítsem az éhségérzetét?

2018.11.20

Állatorvos

Ha a macska kap más ételt, akkor nem fogja megenni a diétás tápot…Ha egy hétig megette, akkor az azt jelenti, hogy nem ehetetlen számára. Meg kell keményíteni kicsit a szívét. Ha éhes, akkor enni fog. Ha a cica valóban nem eszik semmit akkor sem, ha nem kap mást, akkor azt természetesen nem lehet hagyni. Akkor meg lehet próbálkozni diétás konzervvel.

Vissza a kérdésekhez