Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Jó Napot Kívánok! Óriàsi segítségre lenne szükségem. Van 2 brit rövidszőrű cicàm. Az egyik teljesen egèszséges. A másik viszont Màrcius óta beteg. Ami tőlünk telt, mindent megpróbâltunk. 3 állatorvoshoz is voltunk, de eddig egyik sem sikeres. A cica fülén váladèkos piros foltok jelentek meg. Az àllatorvos szerint ételallergia. Többfajta Hypoallergèn macskatápot vettünk, allergiatesztet csinàltatunk. Lecseréltem a fésüt, etetőtâlat mindent. De a cica csak rosszabb àllapotban van. Többször Kapott injekciót, Szteroid tablettàt. De semmi javulás. Nem rühes. Raktunk rá cicagallért, hogy ne vakarja.
A füle begyógyult, viszont a fején és a nyakán is megjelentek a foltok, ami terjed tovàbb. Az orvos szerint allergia. Csak szteroidokat kapunk. Viszont nem javul. Váladékozik, hólyagos, piros és kihullik a szőre.

2018.11.20

Állatorvos

Vigye el a cicát bőrgyógyászati szakrendelésre. Kiváló bőrgyógyász például: Dr. Tarpataki Noémi, Dr. Pétch Márta. Mindenképpen hasznos lenne mintavétel a területről baktérium és gombatenyésztés céljából és a leírás alapján bőrbiopszia elvégzése is indokolt lehet. Bennem felmerül, hogy autoimmun betegség is állhat a háttérben.

Vissza a kérdésekhez