Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Jó napot kívánok tanácsot szeretnék kérni. Van 3 törpenyuszim 2 ivartalanított nőstény és 1 ivaros bak a bak nem rég került ide kB 4-6 hónapos. Kint vannak tartva egy épületben a 2 nőstények a ketrecet nyitva van a hím ketrecet sajnos nem lehet mert a 2 nőstény üldözi őket. Viszont tegnap kiszökött valahogy a ketrecéből a bak, a nyuszik fel tudnak menni sz ablakba ott szoktak napozni. És amikor ki mentem ott voltak 3 man összebujva. Tegnap 12 óta együtt vannak DE ha le megy a bak akkor a 2 nőstény üldözi. De le se akar nagyon menni az ablakból. Ez miért lehet? Az ablakban együtt alszanak szénát akkor ha le megy akkor meg üldözi. Hagyhatom őket majd lerendezik? Vagy mit csináljak? Tegnap óta az ablakban van.

2018.03.21

Állatorvos

Szerintem próbálja meg összeszoktatni az állatokat semleges területen. A két nőstény valószínűleg védi az alsó részt, mert azt a saját területüknek ítélik. Ez így nagy stressz a baknak.

Vissza a kérdésekhez