Search
Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Jo napot kivánok,Tisztelt, Doktornö, szépen kérem sűrgös válaszát.Rottweilw kutyám hirten lebénult a 2 hátso lábára karácsonyko.Azota az orvos midennap, látogatja, injekciozza, minden lehetséges gyogyszert megad neki, de az állapota nem javul.Amúgy jokedvű. eszik iszik, nem mutat fájdalmat, sokat törödünk vele ,mert maga alá is vizel.Nem okoz prblémát a gondozása, mert nagyon szeretjűk öt, családtagnak számit nálunk, sokat sirok miatta, mert félek, hogy el kell hagynia minket,Az orvos nem mond semmit, hogy felépűlhet-e még, vagy van-e valami esélye a kutyusnak.Csak annyit mond, hogy már öreg a kutyus, amúgy 10 éves múllott.Nem tudom mit tegyünk, hogy hoyg lenne ajobb, mert nagyon sajnálom, de azt sem akarom, hogy szenvedjen.Az a kérdésem, hogy várhato.e még javulás nála, vagy el kell öt engednünk.Köszönöm válaszát, tisztelettel Erika

2018.01.05

Állatorvos

Sajnos minél több idő telik el a bénulás után javulás nélkül, annál kevesebb a remény. A legtöbb amit tehetnének, ha anyagilag van rá lehetőségük, az egy alapos neurológiai vizsgálat, hiszen csak az alapján derül ki, hogy pontosan mi a baj, akkor lehet csak megalapozott véleményt alkotni. A diagnózis ismeretében sem biztos, hogy vannak még olyan gyógyszerek, amiket eddig nem kapott, tehát sajnos akkor sem biztos, hogy lehet segíteni. Nagyon jó neurológusokat talál a következő oldalon: www.kisallatneurologia.hu.

Vissza a kérdésekhez