Search
Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Jó napot.
Megszeretném kérdezni hogy lehet e valami bajom (mert 18 hetes terhes vagyok ) mert a kiskutyám férges de kapott féreghajtót és egyfolytában kikakilja…én meg simogattam mert sajnáltam..
Köszönöm a választ.Betti

2017.10.02

Állatorvos

Ha várandós, akkor különösen figyelnie kell arra, hogy nagyon alaposan mosson kezet. Nagyon fontos az alapos takarítás is és a kutya végbéltájékának tisztántartása. Az ember is fertőződhet az orsóférgekkel, de nem alakulnak ki kifejlett paraziták a bélrendszerben, hanem a különböző szervekben találhatók a lárvaalakok. Tegyen valaki a családból a kutyára Advocate cseppet is, mert a készítmény nem csak a kifejlett férgek ellen hatékony, hanem egyes lárvaalakokat is elpusztít. Emellett 2 hetente addig kell féreghajtó tablettát adni, amíg ürül féreg. Ne Ön takarítson, és nagyon figyeljen a kézmosásra. Fontos lenne tisztázni, hogy tényleg orsóférgekről van-e szó (ez a leggyakoribb). Kérdezze meg nőgyógyászát, hogy van-e speciális teendő.

Vissza a kérdésekhez