Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Jó napot ! Van 2 cicám egy lány és egy fiú. Ez esetben a lánnyal lenne a probpema. Kb fél éve folyamatosan a fürdőbe kakil illetve pisil. Először azt hittük az alom miatt de ki próbáltunk minden féle almot és ha friss az alom akkor is oda pisil. Ha be zárjuk a fürdő ajtót akkor meg vagy az ágyra vagy a konyhába de igazából akarhova ahol éppen kedve tartja. Nem értjük mert eddig szoba tiszta cica volt és fel hívtuk az állat orvost is és azt mondta hogy valamiért dacol vagy nem foglalkozunk vele eleget de tényleg már mindent megpróbáltunk de semmi és már nagyon tanácstalanok vagyunk. Arra is tippeltünk hogy a másik cicától amiatt depressziós vagy valami de akkor eddig miért nem jött elő nála. Szóval remélem hogy tud segíteni köszönöm szépen.

2019.02.15

Állatorvos

Mindkét állat ivartalanított? Ha nincs betegség a háttérben, akkor valóban lelki eredetű lehet a baj….Valóban lehet, hogy a másik cica miatt stresszel…Fontos, hogy ki tudjon térni a másik macska elől, legyen sok búvóhely a lakásban és legalább három alomtálca. Megpróbálkozhatnak a Feliway párologtatóval is. Ha semmiképpen nem érnek el eredményt, akkor érdemes felvenni a kapcsolatot egy viselkedésterápiában jártas állatorvossal. Nagyon jó szakember ezen a téren Dr. Sátori Ágnes. Tanácsot kérhetnek még Dr. Csikós Katalintól is, aki kifejezetten macskák ellátására specializálódott.

Vissza a kérdésekhez