Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Jó napot!
A kérdésem a fogamzásgátlással kapcsolatos. Van egy kistestű (kb 5-7kg) nőstény keverék kutyus. 6-7 êvesre tippelem. Nem az én kutyám és nem megoldható részemről az ivartalanítása. Jelenlegi helyén sem gondolkodik senki ezen a lehetőségen. Így a fogamzásgátló tablettára gondoltam, valószínűleg sokszor fialt már és szeretném megóvni a további ezzel járó szenvedêsektől.
Milyen készítmények állnak rendelkezésre? Milyen rendszerességgel, mekkora időközökkel kell adagolni? ( Tisztában vagyok a kockázatokkal ezért amint lehetőség adódik a későbbiekben ivartalanításra, erre sor is kerül mindenképp)
Minden fontos részletet a témával kapcsolatban, szívesen veszek)
Válaszát előre is köszönöm.

2018.01.15

Állatorvos

Van injekciós készítmény (Depo-Promone) és tabletta Provera, amivel elnyomható az ivarzás. Az a baj, hogy mindkét esetben fennáll a gennyes méhgyulladás kockázata…Kérdés, hogy a gazdák észreveszik-e ennek a tüneteit és ha beteg lesz, akkor megműttetik-e…. Valahogy nem lehetne rábeszélni a gazdikat az ivartalanításra?

Vissza a kérdésekhez