Search
Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Jó napot!Remélem tud segíteni!Leírom a történteket a kezdettől!Reggel felkeltem és átmentem a nyuszimhoz,hogy adjak neki enni és pár simogatásra,hogy tudja fent vagyok már,persze ennek örült is evett és játszott!Pár óra múlva elkezdte rázni a ketrece ajtaját,én pedig gyorsan oda szaladtam mi baj lehet,kiengedtem és újra játszottam vele egy olyan 15 percet,aztán visszaraktam a ketrecébe,mivel mindig,ha kint hagyom,akkor összevissza jelölget a lakásban!Nem kellett 5-6 perc újra zörgette a ketrece ajtaját,megint odamentem és megnéztem mit csinál!A nyuszim összevissza kezdett a ketrecébe szaladgálni és mindent felborított,majd aztán bebújt a kis házába,aztán kirohant onnan és be ki rohangált,gondoltam megsimogatom,de ellökte a kezem és gondoltam kicsit magára hagyom!De később egy sarokba ott kuborgott és nem akart onnan eljönni!Mi lehet ez?Válaszát köszönöm!

2016.07.17

Állatorvos

Kedves Gazdi!

Ha nincs ivartalanítva  a nyuszi, lehet, hogy a hormonális változások zajlanak így benne, ez előforduló probléma.

Amennyiben a táplálkozásával is gond van, illetve puffadtnak látná a hasát, vigye minél előbb állatorvosi kivizsgálásra. Látatlanban ennél többet nem tudok sajnos mondani. Üdv

Vissza a kérdésekhez