Search
Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Jó reggelt! Van egy tacskó mama kutyusunk. Calcium hiányos lázas görcsös állapotban vittük orvoshoz. Szerencsére rendbe jött. Az orvos azt javasolta, hogy kapjon reggel Calcium Sandoz pezsgőtablettát és este háromszoros adag csonterősítőt (calcium.foszfor). Harmadik napja kúráljuk így. Reggel a pezsgőtabletta után látszik rajta, hogy rosszul van. Az előtte vidám, vígan szaladgáló kutyus kb. 30-40 perc múlva elfekszik, bágyadt lesz. Ez természetes? (Nem szeretném, hogy baja legyen, de nagyon sajnálom, hogy rosszul van.)

2019.05.27

Állatorvos

Beszéljenek a kezelő állatorvosukkal erről. A távolból nem szívesen adok ebben tanácsot. Bennem az merül fel, hogy esetleg a pezsgőtabletta irritálja a gyomrát, vagy hányingert okoz. Szerintem meg lehetne próbálni, hogy Calcimusc inekciót tesznek a vízbe. Hívják állatorvosukat, ő ismeri legjobban a kutyát, és receptet is ő tudna írni.

Vissza a kérdésekhez