Search
Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Jobb napot. A 2 éves cicám megette anyum 1 mg-os rivotrilját tegnap. Párommal nem tudtuk mi lelte szegény állatot, aznap kapta meg a fogamzásgátlóját is, azt hittük besokkalt tőle a szervezete. Mint aki le van szedálva úgy ment, wc-zni se tudott, ereje nem volt nyomni.Össze-vissza támolygott. 6 óra hosszáig magáról alig tudott, esett-botlott.Akit hívtunk állatorvost azt mondta majd kimegy belőle és ennyi. Ma ismerte be anyám, hogy a gyógyszerét benyelte. Teljesen kiakadtunk. Falun lakunk, 25 km-re a legközelebbi állatorvos. Ha már jobban van a cica megmarad? Túléli? Vagy csak átmeneti a dolog. Pisilni tud, kakilni nem igazán. Folyamatosan figyeljük minden mozdulatát.

2019.01.21

Állatorvos

Remélhetőleg maradandó károsodások nélkül kiürül a szervezetéből a gyógyszer. Ilyenkor egy infúziós kezelés sokat segíthet a gyógyszer ürülésének felgyorsításában.

Vissza a kérdésekhez