Új vagy még itt? Iratkozz fel hírlevelünkre és megajándékozunk egy 10%-os kuponnal

Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Jogi nyilatkozat és felhasználási feltételek

Kérjük, hogy weboldalunk használata előtt olvassa el figyelmesen alábbi feltételeinket. A felhasználók e honlap igénybevételével elfogadják és magukra nézve kötelezőnek ismerik el a jelen felhasználási feltételeket, még abban az esetben is, ha nem regisztrált felhasználói egyik szolgáltatásnak sem. Kérjük, hogy amennyiben ezzel nem ért egyet, ne vegye igénybe a honlap szolgáltatásait.

1./ A honlap tulajdonosa a Fressnapf-Hungária Kft. (1097 Budapest, Népliget Center, Könyves Kálmán krt. 11/C, a továbbiakban: Fressnapf). Fressnapf a tartalom egészét vagy részeit bármikor, előzetes értesítés nélkül jogosult módosítani, korszerűsíteni vagy visszavonni.

2./ A honlapon található mindennemű tartalom felhasználási- vagy tulajdonjogával kizárólagosan a Fressnapf rendelkezik. A weboldalon található minden szöveg, ábra, letölthető dokumentum, információ, egyéb jellegű tartalom, tulajdon, szerzői jogi és védjegyoltalom alatt áll, amelyeket a kifejezetten megengedett felhasználás körén kívül kizárólag a Fressnapf előzetes írásbeli hozzájárulásával lehet bármilyen formában felhasználni.

3./ A weboldalon szerepelhet olyan utalás, ugrópont (link) más szolgáltatók által fenntartott oldalakra, ahol a Fressnapf-nak semmilyen befolyása nincs a személyes adatok kezelésével kapcsolatos gyakorlatra és a felhasználás feltételeire. Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy ha ilyen ugrópontokra kattintanak, más szolgáltatók oldalaira kerülnek át. Ezen oldalak a Fressnapf-nak nem állnak és nem is állhatnak ellenőrzése alatt, ezért ezen oldalak használatáért, a vonatkozó használati feltételekért, személyes adatok és személyiségi jogok védelméért a Fressnapf semmiféle felelősséget nem vállal.

4./ A Fressnapf nem felel azon költségekért, károkért, veszteségekért, amelyek a weboldal bármely használatával összefüggésben keletkezik, ideértve a használatra képtelen állapotot, az üzemzavart, az illetéktelen megváltoztatást, az információ elveszését, módosulását, az információtovábbítás esetleges késedelmét, vonal- vagy rendszerhibát is. Az interneten továbbított üzenetek tartalmához illetéktelen személyek hozzáférhetnek, tartalma módosulhat, vagy elveszhet. Tilos a felhasználó általi bármely, az oldal tartalmával összefüggő módosítás, az oldal tartalmának, vagy annak részének reprodukálása, nyilvános közzététele, előadása, terjesztése, illetve egyéb módon a nyilvánosságot szolgáló vagy kereskedelmi célzattal való felhasználása. Ezen cselekedetek jogszabályokba ütközhetnek.

5./ Törekszünk a honlapunkon megtalálható termékek árainak naprakésszé tételére, azonban áraink minden esetben csak tájékoztató jellegűek. Ezért kérjük, vásárlási szándéka előtt érdeklődjön áruházainkban a keresett termék aktuális áráról, illetve annak készletéről. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

6./ Az Adatkezelésre és adatvédelemre vonatkozó szabályainkat az Adatkezelési Tájékoztató tartalmazza, melyet itt ismerhet meg a személyes adatok kezelésével érintett: http://www.fressnapf.hu/adatkezelesi-es-adatvedelmi-szabalyzat/

Amennyiben a fentiekkel kapcsolatban bármilyen észrevétele van, kérjük, forduljon bizalommal hozzánk a info@fressnapf.hu e-mail címen. Szintén ezen a címen jelezheti a weboldallal kapcsolatos bármely problémát, visszaélést.

Kellemes és hasznos időtöltést kívánunk weboldalunkon!

Fressnapf-Hungária Kft.

Utalvány Akció Szekszárd – Részvételi Szabályzat