Jogi tájékoztató

AZ APPLIKÁCIÓN TÖRTÉNŐ ADATHASZNÁLATRÓL
Kérjük, olvassa el figyelmesen!

Az alábbi tájékoztató a felhasználói felelősség és a Fressnapf felelősségének korlátozása tárgyában tartalmaz lényeges információkat és feltételeket, ezért kérjük, hogy az applikációt csak abban az esetben használja, ha e feltételekkel és tájékoztatással egyetért, és azt elfogadja. A jelen előzetes tájékoztatást követően az applikáció használatát e feltételek elfogadásának tekintjük a felhasználó részéről!

Felhasználói profil
Az applikáció igénybevétele az Ön alábbi személyes adatainak automatikus átvételét engedélyezi a Facebook-ról, a személyes felhasználói profilja létrehozásához:

  • Felhasználó neve
  • Profilkép

Az applikáció igénybevétele során az életkorát Ön adhatja meg.

A „törlés” gomb megnyomásával az egész felhasználói profilját törölheti.

Az applikáció igénybevételével Ön hozzájárul fenti adatai megjelenítéséhez, az applikáció céljaira való felhasználásához és tárolásához az applikáció igénybevételének teljes időtartamára. A Fressnapf a személyes adatait az általános felhasználási feltételekkel és a vonatkozó jogszabályokkal összhangban kezeli.

Barát térkép
Kutyájának profilját létrehozva már igénybe veheti az applikáció térképét és a „Sétára fel!” gomb megnyomásával az Ön és a további kutyatulajdonosok és kutyáik helyzete láthatóvá válik a térképen.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a fenti adatátvétel, illetve az adatok önkéntes megadása során a Fressnapf nem ellenőrzi a megadott adatok valóságtartamát, helyességét, teljeskörűségét, aktualitását, ezért minden ezzel kapcsolatos felelősséget (különösen visszaélések, téves, vagy valótlan adatok megjelenítése) kifejezetten kizár.

A Fressnapf kifejezetten megtiltja a felhasználók számára, hogy más felhasználók adataival visszaéljenek, azonban az applikáció jellegéből adódóan Önnek előzetesen számításba kell vennie, hogy az applikáció használata alkalmas lehet Önnel, megadott adataival, szokásaival, aktuális tartózkodási helyével és szokásos közlekedési útvonalaival kapcsolatos információgyűjtésre és következtetések levonására. Az ezzel kapcsolatos esetleges visszaéléseket nem áll módunkban kiszűrni, ezért e tekintben is az applikáció használata önkéntes és minden felhasználó saját felelősségére történik, a Fressnapf a visszaélésekkel kapcsolatos minden lehetséges felelősségét kifejezetten kizárja!

A Felhasználó által feltöltött tartalom nem tartalmazhat jogosulatlan vagy a tisztességtelen piaci magatartás és versenykorlátozás tilalmáról szóló törvény által tiltott módon megszerzett adatokat, vagy üzleti titkokat, szerzõi jogokat sértõ alkotóelemeket, megtévesztõ jellegű adatokat, hamis tényeket, valós tényeket nem tüntethet fel hamis színben, mások személyiséghez fűzűdő jogait nem sértheti, olyan tényeket, adatokat, véleményeket vagy egyéb alkotóelemeket, amelyek alkalmasak kiskorúak szellemi, testi vagy erkölcsi fejlõdésének hátrányos befolyásolására, amelyek nincsenek tekintettel a társadalmi közfelfogásnak megfelelõ értékítéletre és az emberi méltóságra, súlyos vagy széleskörű ellenállást váltanak ki, becsmérlők vagy megalázók, meztelenséget ábrázolnak, faji, nemzetiségi, vallási, nemi vagy politikai ellentéteket szítanak, egészségre ártalmas anyagok használatára bátorítanak, elfogadhatatlan mértékű félelem, vagy nyugtalanság érzetet keltenek, bárkinek a magánéletét vagy nyugalmát indokolatlanul zavarják, bűncselekményre felbujtást; szexuális, erõszakos vagy trágár tartalma miatt megbotránkozás vagy félelem keltésére alkalmas alkotóelemeket, a gazdasági reklámtevékenységrõl szóló törvény hatálya alá tartozó reklámot. Ha ilyet tapasztal az alkalmazásban, kérjük jelezze a bud.fressnapf(kukac)possible.com e-mail címen, és ha jogosnak ítéljük a panaszt, a kifogásolt képet azonnal eltávolítjuk.

Kérjük, mérlegelje felelősséggel az applikáció használata során a másokkal megosztott adatai körét!

Amennyiben személyes adatait, vagy azok felhasználását érintően bármely visszaélést tapasztal, kérjük haladéktalanul vegye fel velünk a kapcsolatot.