Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Jónapot! Olyan probléma adodott a 3éves bolognese pincsi keverék kutyámnál, hogy szerdán elkezdett remegni a mellső jobb lába. Azóta már a feje is elkezdett remegni. Voltunk állatorvosnál ott azt mondták h kell egy mr, mert csakmugy tud velemenyt mondani. Kapott fajdalom csillapitot, neuromultivit ep-t meg quamatelt. Én nem tapasztalok a kutyanal fajdalmat, jo kedve van eszik csak annyi hogy remeg. Mi lehet a baja? Ténylegesen vmilyen gerinc probléma, sérv? Kérem segítsen! Köszönöm előre is válaszát!

2018.04.15

Állatorvos

Vigye el a kutyát egy neurológiai rendelésre, ahol alaposan megvizsgálják és véleményt mondanak a további vizsgálati lehetőségekről. Jó szakembereket talál a www.kisallatneurologia.hu oldalon. Az MR valóban az egyik olyan lehetőség, ami felmerül ilyenkor, amikor a központi idegrendszer érintettsége felmerül. Kölyök korától önnel él a kutya? Áteshetett esetleg szopornyicás fertőzésen?

Vissza a kérdésekhez