Search
Generic filters
Exact matches only

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Miért jó a Fressnapfnál dolgozni?
A Fressnapf számára a legfontosabb a házi kedvencek tökéletes életvitelének megvalósítása, amely egyet jelent azzal, hogy tartósan magas minőséget kínálunk, folyamatosan jó áron.
Érdekes és változatos munkakör
modern környezetben!
Legyen Ön is egy kitűnő vállalat tagja, amely sokat tesz dolgozóiért. Számunkra nagyon fontos, hogy munkatársaink modern és megfelelő munkakörnyezetben végezhessék munkájukat. Úgy gondoljuk, hogy az érdekes és változatos feladatkörök mellett lényeges, hogy kellemes hangulatban teljenek dolgozóink mindennapjai. Kollégáink kiválasztására kiemelkedő figyelmet fordítunk, annak érdekében, hogy kedves, szakértő és állatbarát munkatársakból álljanak áruházaink csapatai.
Miért érdemes a Fressnapfot választani?
Ha imádja az állatokat és elkötelezett rajongójuk, és szeretne egy biztos, stabil, tőkeerős munkahelyen dolgozni, ahol egy egyedülálló és erős csapat tagja lehet, a Fressnapf csak Önre vár. Munkatársaink részt vehetnek professzionális tréning programunkon, ráadásul karrier és szakmai fejlődési lehetőséget is biztosítunk számukra. Ne várjon tovább, küldje el még ma jelentkezését az ország bármelyik Fressnapf áruházába! ☺
A Fressnapf működéséről
Munkatársaink feladata a vásárlók magas szintű kiszolgálása és tájékoztatása, annak érdekében, hogy a vásárlás a Fressnapfnál kellemes élmény legyen. A főbb munkatevékenységek közé tartozik az értékesítés, a szaktanácsadás, az árumozgatás és a polcszervíz. A Fressnapf csapat tagjaként kihasználhatja a cafetéria rendszer előnyeit, ráadásul üzleteinkben lehetőség van részmunkaidős munkavégzésre is.

Kiemelt állásajánlatok

III. kerület, Óbuda – eladó-pénztáros
III. kerület, Óbuda | Jelentkezési határidő: 2019.08.31
Teljes munkaidő 
Tovább
Budakalász – eladó-pénztáros
Budakalász | Jelentkezési határidő: 2019.08.31
Teljes munkaidő 
Tovább

Karrier hírlevél

Ne maradjon le az állati állásokról! :) Iratkozzon fel hírlevelünkre, és értesüljön első kézből a lehetőségekről!
Vezetéknév
Keresztnév
E-mail cím

A jelölő négyzet bejelölésével hozzájárulok, hogy Fressnapf-Hungária Állateledel és Felszerelés Nagy-és Kiskereskedelmi Kft, a megadott személyes adataimat az Adatvédelmi Tájékoztatóban meghatározottak szerint reklám küldése és a nyereményjátékban való részvételi lehetőség biztosítása céljából kezelje. A hozzájárulásom bármikor visszavonható

FELIRATKOZOM