Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Állatorvos!
Van egy kinti, nőstény törpe nyuszim. Kb. 5 éves lehet. Elég régen növesztett egy szép kis tokát. Ez nem fura a lány nyusziknál? Eléggé domináns és vad. Viszont azt vettem észre hogy a nyaka és a füle közt meg a lapockák között kialakult egy zsírpárna szerű dolog ami olyan mintha szétterülne fönn a nyakánál. Elég fura. Nem tudom mi lehet az.
Meg még hogy konkrétan nem iszik. Enni eszik és gondolom hogy ami az ennivalójában van nedvesség az elég lehet neki de akkor is aggaszt hogy nem iszik.
Köszönöm szépen

2018.03.17

Állatorvos

Ha a nyuszi egészséges és van lehetősége inni, akkor felveszi azt a folyadékmennyiséget, amire szüksége van. Nagyon fontos, hogy golyós önitató használatakor győződjön meg arról, hogy biztosan megtanulta-e használni az állat és hogy a golyó nem ragadt-e esetleg be. Vigye nyulak gyógyászatában jártas állatorvoshoz az állatot. A nőstény nyulaknál is gyakran előfordul, hogy tokát növesztenek.

Vissza a kérdésekhez