Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Állatorvos! Kicsit el vagyok már keseredve, mert nem tudom mi tévő legyek. A kutyusom (6 kg, keverék, kan) kb 2 hónapja elkezdett köhögni. Korábban már kiderült, hogy pitvar nagyobbodása van, erre szedi is a gyógyszert, illetve légcsőkollapszis. Immár 4 különböző állatorvosnál jártunk a köhögéssel, de egyszerűen nem jutunk előrébb. Újra megvizsgálták a szívét, azt mondták, nem rosszabbodott az állapot, a köhögés légcső eredetű. Eddig a köhögésre szedett gyógyszerek: caniresp dry szirup, diaphyllin, spiropent, phosphorus ch15 és még lándzsás útifűvel is próbálkoztunk. Ezek mellé a szívére szedi a cardalist és furont. A köhögése egyszerűen nem akar elmúlni. Amit fixen megfigyeltem, hogy séta közben teljesen megszűnik, ahogy a szabad levegőn van. Nap közben néha köhög, néha nem, ez változó. Este pedig mindig, ettől se ő se én nem tudunk nyugodtan aludni. Én már arra is gondoltam, hogy az egész rossz irányban lett kezelve és nem is a légcsöve miatt van, hanem esetlegesen valamilyen allergia, ami a lakásban van és irritálja a légcsövét, ez magyarázná, hogy a sétától, illetve más környezetben miért múlik el. Kérném a tanácsát. Köszönöm szépen.

2018.11.16

Állatorvos

A vizsgáló állatorvosok munkáját én nem bírálnám felül. Amit tehetek, hogy azt ajánlom, hogy vigye el a kutyát Dr.Psáder Rolandhoz, ő nem csak a légúti betegségek ellátása terén elismert szakember, hanem az endoszkópos vizsgálatok terén is gyakorlott.

Vissza a kérdésekhez