Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves állatorvos!

A macskám mostanában csak alszik. Nem tartom ezt egészségesnek.Tudom hogy a macskák sokat alszanak nappal, és lusták, de ez túlzás. Egész nap csak egy helyen fekszik, és alszik. A közelünkbe nem jön ha odamegyek arrébbmegy és átfekszik máshova aludni. Soha nincs abban a helyiségben ahol mi. Nem tudom miért ilyen érdektelen és apátiás. Nem beteg, jól eszik, néha játszik is esténként, a férjemnek elfekszik, simogatást is kér, reggelente ébredés után eldobja magát, hempereg stb. De nappal teljesen passzív. Nem értem a viselkedését. 6 éves ivartalan nőstény, lakásmacska, egyedül vagyok vele napközben. De semmivel nem tudom az érdeklődését magam iránt, se semmi iránt felkelteni. Régebben is magának való volt, kb egy éves kora óta, de már kezd a dolog kórossá válni. Nem szeretek így együtt élni vele, nagyon rossz. Szerintem neki is. Mit tegyek?

2018.12.05

Állatorvos

Éjszaka mit csinál a cica? Ha az aktivitása hirtelen változott meg, akkor mindenképpen indokolt lenne egy orvosi vizsgálat.

Vissza a kérdésekhez