Search
Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Állatorvos! Olyan problémával fordulok Önhöz, hogy van egy 4 éves 1,5 kg-os yorkim. Elkezdet csámcsogni,így fogkő eltávolítást végzet az orvos, mivel nem fejeződött be kihúzta 4 fogát ami mozgott. Majd miután ez sem segített adott neki antibiotikumot, de ez sem hatott és azt mondta, hogy ez természetes mert a yorkik ilyenek és mivel eszik nem veszélyes a dolog és ilyen fájdalommal lehet élni. Csikorgatja a fogát és remeg a szája csámcsog és nyitogatja a száját, de eszik rendesen.Szerintem ez nem természetes és nagyon rossz látni, hogy tehetetlen vagyok. Ön szerint mi lehet a probléma, mert az orvos szerint nincs rossz foga. Nagyon köszönöm megtisztelő válaszát.
Üdvözlettel egy Gazdi

2015.06.14

Állatorvos

Vizsgálat nélkül erre a kérdésre nem lehet válaszolni. Szerintem vigye el a kutyát egy fogászati szakrendelésre (pl.: Dr. Dunay Miklós Pál). Nekem az a véleményem, hogy tovább kellene vizsgálni az állatot, mert ha nem muszáj, akkor nem kell fájdalommal élni.

Vissza a kérdésekhez