Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktor nő! Csütörtökön kezdődött a cicámnál egyéb bajok.
Csütörtök reggelén már kedvetlen volt nem játszott senkivel csak feküdt! Forrónak éreztem ezért hideg vízzel borogattam és rá tettem a vizes törölközőt, picit evett is. Pénteken ugyan ez volt akkor is borogattam! ( Utólag Mondták ez nagy hiba volt egyből hideg vizes törölközőt rátenni) Szombaton rosszabbodott az állapota de még picit evett és vizet is ivott! Wc-re menni elment de csak pisilni tudott nagy wc nem ment neki! Vasárnap még rosszabb volt az állapota épphogy evett picit és tehetetlenül feküdt.. Hétfőn (Ma) elvittük állatorvoshoz mondta hogy vírusfertőzés de nem kizárt a mérgezés.. kapott infuziót, mérgezés elleni gyógyszert, szirupot is, A füle be volt gyulladva arra is kapott valamit.. és egyéb szurikat..
A hőmérséklete 35c• fok volt. Mondták kihűlt a cica és melegíteni is kell! Haza hoztuk de azóta is csak fekszik! Próbáljuk etetni itatni de semmit nem kér! Adtak szirupot minden nap kell adnom picit belőle amíg el nem fogy és a fülébe is nyomnunk kell gyogyszert!
Lehetséges hogy nem éli túl?
Vagy időre van szüksége?
És át tudja adni anya cicának,kiscicának?
Válaszát előre is köszönöm!

2020.09.18

Állatorvos

Ha egy cica 35 fokos, akkor csak intenzív kezelés mentheti meg….Melegített infúzió stb. Ha egy cica ennyire kihűl, akkor nem eszik, nem iszik…Nem tudjuk, hogy pontosan mi a baja, nem tudhatjuk, hogy fertőző-e.

Vissza a kérdésekhez