Search
Generic filters
Exact matches only
Akció kezdete

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

KEDVES doktornő! a kutyám rendszeresen köhögött ,,elvittem az orvoshoz,volt röntgen ahol kimutatott kis göböket a hörgőkön,ez januárban volt.Sok steroid injekció után a hasa felpuffadt hízott hirtelen 2 kg-ot.egész nap pukizott szegény.majd elmúltak a köhögő rohamok de elkezdett zihálni,hangos volt a tüdeje.2x vittem kórházba de csak vízhajtót kapott. aztán már nagyon szaporán vette a levegőt ,ismét kórházba vittem ,azt mondták hagyjam ott oxigén sátorba teszik. 2 óra múlva az orvos azzal fogadott hogy el kellett altatni. a kérdésem :meg lehetett e volna menteni ha előbb észre veszik hogy ez tüdővizenyő?rszivultrahang és vérvétel sem volt. a másik kellett volna beleegyező nyilatkozatot aláírnom az altatáshoz? mit ír a jogszabály,ugyanis 2x is mondtam ne altassák el semmiképp amíg be nem érek. sürgősen menjek be ezt mondta az orvos ,ahhoz képest majd 20 percet hagytak még várakozni mielőtt behívtak hozzá,és akkor már csak a halott kutyám kaptam vissza ,amit ki se akartak adni.köszönöm !

2019.05.23

Állatorvos

Sajnos számomra nem derül ki, hogy mi volt a diagnózis. Azon csodálkoznék, ha a kutya szívbeteg lett volna, és sem a kezelő állatorvos, sem a kórház dolgozói nem gondoltak volna erre. Bennem felmerül, hogy esetleg daganatok voltak a tüdőben….Az altatáshoz mindenképpen a tulajdonos hozzájárulását kell kérni. Ha az állat nagyon szenved, fuldoklik, akkor is legalább egy telefonos beleegyezés kellene…

Vissza a kérdésekhez