Search
Generic filters
Exact matches only

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktornő! Érdeklődni szeretnék a NEXGARD SPECTRA tablettáról.
Személyes vélemény, tapasztalat, mellékhatás érdekelne.
Korábban már érdeklődtem Önnél, 2 éves yorkie kutyusommal kapcsolatban, aki nagyon érzékeny a nyakörvekre, cseppekre. (Allergiás lett )Ez most a következő próbálkozás, amit az állatorvosunk javasolt.
Azt is megszeretném kérdezni, ha a szivféreg tesztje negatìv volt 07.07-én, akkor meddig lehet beadni neki?
A betegtájékoztatóra rá van ìrva, hogy előtte szükséges ilyen szűrés.
Mennyi idő telhet el a teszt napjától egy ilyen készìtmény beadása?
Válaszát ismét köszönöm szépen.

2017.07.18

Állatorvos

Nekem jó véleményem van erről a készítményről. Mint ahogy korábbi levelemben is írtam, sajnos nem lehet megmondani, hogy egy állat hogyan reagál egy új készítményre, mindaddig, amíg ki nem próbáltuk. A NexGard Spectra egy teljesen más hatóanyagot tartalmaz, mint az Ön által korábban használt szerek. Az a jó, minél hamarabb megkapja a kutya a tablettát, miután negatív lett a szerológiai teszt eredménye, hiszen annál hamarabb védett lesz. A csípés után a lárvák még két hónapig a bőralatti kötőszövetben és az izmokban vannak, csak ezután vándorolnak a szívbe és nagyerekbe. Ön most még időben van, nyugodtan beadhatja a tablettát.

Vissza a kérdésekhez