Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktornő!
Egy fel hosszu szoru kozepes termetu kutya aki kb 1 honapja lert ki veglegesen udvari kutyanak, hany fokig maradhat kint? 3,5 eves. Keverek.
-6 -7 fokban meg el van kint vagy be kene hozni ejjelre? Keso ejjeltol hajnalig tudna bent lenni, akkor tartozkodunk otthon. A hazban elo macskank miatt nem johet csak ugy be. Eddig kint benti kutya volt, mint emlitettem 1 honapja van kint kb, de erezhetoen nagyobb lett a bundaja.
Eddig el voltak a macskaval ez azonban mar megvaltozott ezert kulon kell oket zarni, ezert elegge bonyolultan oldhato meg hogy bejojjon.
A kutya adatai alapjan szeretnem ha leirna hany fokig maradhat kint a kutya.
Nagyon szepen koszonom a valaszat!

2018.11.30

Állatorvos

Nincs erre egzakt válasz…nem lehet pontos hőmérsékletet írni. Én úgy gondolom, hogy ha mínuszok vannak, akkor a kutyának temperált helyen kellene töltenie az éjszakát, ahol a hőmérséklet fagypont felett van. Vannak kutyák, akik egész évben kint vannak…Ilyenkor elengedhetetlen a szélvédett, száraz, szigetelt, a kutya mértéhez igazodó hely. Nyilván alap, hogy minél kisebb a kutya és minél vékonyabb a szőre annál érzékenyebb a hidegre.

Vissza a kérdésekhez