Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Kedves Doktornő! Írtam már arról hogy a cicámnak fülatkája van. Ismét voltunk vele orvoshoz, mert továbbra is vakarta a fülét, és nem láttunk gyógyulást. Kapott gallért, gyógyszert (Vétoquinol Clavaseptin) és szájba fecskendező folyékony oldatot. A fülébe továbbra is cseppenteni kell a Surolan nevű szert. Valamennyire már javult a füle, mert a gallér miatt nem tudja piszkálni. A kérdésem az lenne, hogy mitől lehet az, hogy mostanában majdnem minden étkezés után hány, és szinte meg sem rágja az ételt. Nagyon gyorsan eszik. Ez lehet a gyógyszer miatt, attól mert gyorsan eszik vagy esetleg más okozhatja? (1éves perzsa keverék ivartalanított kandúr)
Köszönöm a választ!

2018.03.24

Állatorvos

Milyen szert kapott az atkák ellen? Valóban lehetséges, hogy az antibiotikumot nem bírja a  cica gyomra. Jelezze állatorvosának a problémát. Lehetséges, hogy szükség lenne gyomorvédő gyógyszerre (pl.: Quamatel mini).

Vissza a kérdésekhez